Modefreak – jag?

Standard

Har jobbat i huvudstaden ett par dagar den här veckan och i går slank jag in i en butik för att köpa en helt vanlig, svart, v-ringad tröja. Jag hade t o m provat den tidigare så det var bara att ta tröjan och betala. Men först gick jag ett kort varv i butiken.

Av någon anledning var jag lite extra prydlig igår (med mina mått mätt iaf…). Jag var iförd svart skinnkavaj, knäkort svart kjol, grå tröja och lila scarf samt grå strumpbyxor. Med slingrande, svarta blomrankor längs hela benen. Man måste ju skoja till det strikta lite ibland 🙂

Tjejen i butiken följde mig med blicken när jag vandrade runt. När jag till slut kom fram med min tröja och skulle betala kom det:” Vilka häftiga strumpor du har – det är ju störtsnyggt till det där svarta. Hela kombon är ursnygg på dig”. ”Tack, det var snällt sagt”, stammade jag fram, en aning förvirrad.

Kände mig som värsta modefreaken när jag gick ut ur butiken. Jag – den totalt klädointresserade från stäppen blir hyllad för en häftig oufit i en butik i huvudstaden 🙂 Bli inte förvånad om gåtan Bo Balderson är avslöjad i morgon när vi vaknar eller om Kuba och USA plötsligt har blivit vänner. Något lurt i luften måste det vara 🙂

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

7 responses »

 1. Hur känns det att vara ”inne” då? Tycker din outfit låter riktigt coolt. Dessutom gillar jag spontana kommentarer som den av expediten. Snyggt jobbat båda två.
  Mina fördomar om lantisar är härmed begravda… för gott 😉

 2. Visst är det underbart när man får ”oväntade” komplimanger. Att man syns och uppskattas … åtminstone för vad man har på sig.
  Credit till den unga tjejen i butiken. Och hon hade ju rätt. Det låter verkligen hur snyggt som helst. Det du hade på dig.

  Ha det!

  Kramar!

 3. Klart du var snygg! Beskrivningen av din outfit 😉 var väldigt fashionable och så hade du väl rätt attityd och utstrålning, det är ju där det sitter vettu! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s