Mamma, hustru, kock, tvättmaskinsmaskinist, vild älskarinna 😉 galen reseplanerare, lätt stresskadad, amatörpsykolog, chefsprojektledare i AB Familjen, strukturfascist, ordsamlare…..många roller blir det….

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det – bara man gör det på rätt sätt.

Gift sedan den grå forntiden (1986 inföll den) med min Kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ”barn”- 22 (pojkvariant) och 20 (flickvariant). För tillfället har vi en unge kvar hemma. 22 studerar på högskola med Kungligt prefix i huvudstaden. 20 har precis sprungit ut från gymnasiet och pluggar vidare på annan ort till hösten.

Min blogg handlar om mig, mitt förhållande till min förvirrade man 😉  sånt jag blir glad av och sånt jag irriterar mig på, god mat jag ätit, roliga platser jag besökt….ja, kort sagt mitt liv – här och nu.

»

 1. Tack, tack! Själv har jag inga större problem att prata om mig själv….hmmm….på gott och ont, får man väl lov att säga 🙂

 2. Tänk va en spark i baken kan åstadkomma! hehe..undrar vem din kommentator är? Single Malt är det inget fel på! kram / lejonet

 3. Vad glad jag är att du besökte min sida så jag fick möjlighet till att hitta hit…Nu har jag lagt dig till favoritlänkar och kommer återvända gång på gång för att läsa vidare och ofta…*L*…Vi har nog mycket gemensamt du och jag…Kul!!!

 4. Heellooo Prudie! Jag måste bara skriva en rad och säga att jag blir så glad av att läsa det du skriver. Du har ett sådant härligt målande språk som får mig att fantisera ihop bilder av de du skriver om. Det blir lite som att titta på film. Dessutom kommer jag ofta på mig att skratta högt eller åtminstone le sådär mycket så att det riktigt spänner i hela ansiktet. Kram från mig!

 5. Va kul att du hittat hit Helena! Och tur också, för jag insåg att jag hade lite uppdateringar att göra på den här sidan 🙂 Tiden springer ju så himla fort!
  Roligt att du blir glad av att läsa – själv blir jag glad av att laga din mat!

 6. Underbar beskrivnig – den kunde handla om mig själv. Det är inte klokt så lika vi verka vara 🙂

  Kram från Cazzandra

 7. Pingback: Knasiga saker…. « Asapasas bloggvärld

 8. Hej hopp, Prudie :)!

  Vill bara meddela att jag nu återkommit till min ursprungliga blogg på WordPress, och att jag kommer att fortsätta att skriva om utbrändhet, rehab osv där istället för på andra ställen.

  Du får hemskt gärna länka om i bloggrollen din, i sådana fall helst till http://blog.misjka.com (som leder till WordPress ;)).

  Ha det gott!
  Hälsar /M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s