Här är mitt kylskåp

Standard

Har ägnat ett par dagar åt att flytta in i nya köket. Bestämma var allt ska vara. Muttra över att det är hur mycket skåp som helst. Men på något konstigt vis verkar inte utrymmet räcka till ändå.

Av taktiska skäl – det är studentfirande på gång om ett par veckor – bestämde jag mig för att behålla det gamla kylskåpet ett tag till. Igår rensade jag ur alla burkar och annat gojs som stod kvar därinne. Kvar finns nu en glasburk där surdegen bor, en glasflaska med sonens sockerlag som han använder när han gör sina fantastiska mojitos, två kubanska cigarrer och ett halvt paket koleravaccin.

Släng ihop något på det – den som kan 🙂

Om pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

»

  1. Släng ut koleravaccinet till att börja med. Hjälper inte det minsta mot turistdiarré meddelade min kusin, kirurgen mig i höstas. Behåll det om det ska vara mot kolera. Cigarrerna puffar du på över några mojitis! Sedan ordnar sig resten…

    Lycka till med förberedelserna!

  2. Det där kan nog inte ens Kajsa Warg röra ihop. Inte jag heller trots att det är min speicalgren.
    Mitt tips är att börja med spriten så löser sig resten av sig själv. 😉

  3. Pingback: I Skatans kylskåp « SKATANS TANKAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s