Lite körigt nu

Standard

Sliter som en elektrifierad iller för att komma i ordning i huset igen efter två månaders ombyggnad. Torkar äckligt gipsdamm. Producerar ännu mer bränsle till kommunens fjärrvärme. Tittar uppgivet på det trädgårdsliknande utrymmet runt huset som just nu lätt kan klassificeras som ett mindre katastrofområde. Byggskräp, nedtrampande tulpaner, urdragna spikar, vissnade vårblommor som borde klippts ner för länge sedan….listan är oändlig. Och på fredag är det student med närmare 40 personer som förväntas komma hit under ett par timmar.

Skulle låtit golvpappen ligga kvar kanske.

Om pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

»

  1. Mycket med det jordiska! Men du får trösta dig med att en studentdag bryr sig ingen om en ”naturtomt”! Men visst vill man att det ska se anständigt ut. Hoppas det blir en riktigt lyckad dag på alla vis!

  2. Det blir säkert jättelyckat … 40 pers under ett antal timmar lägger knappast märke till nedvissnade tulipaner eller påskliljor och lite byggskräp … De glammar, äter och har kul …

    Kram!

    • Helt rätt! Och vädret kan inte bli sämre än när det lilla barnets storebror sprang ut för tre år sedan – då regnade det horisontellt och blåste halv storm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s