Utflykt på gång

Standard

Stänger ner bloggen ett par dagar nu och kommer tillbaka på söndag – om Gud vill och verktygen håller, som kära (och numera saliga) tant K alltid brukade säga.

Åker till huvudstaden i morgon för att jobba i två dagar. När frihetens klocka ringer på fredag eftermiddag ska jag transportera mig ut i skärgården, till min gamla kompis som bosatt sig långt därute. Vi har inte setts på ett år nu, så det finns ett och annat att prata om. Jag är rätt säker på att helgen kommer att innehålla en hel del syre (vi brukar vara ute längs havet så mycket vi bara kan), en massa prat framför brasan (alla världsproblem ska lösas och sedan måste vi ju fixa till finanskrisen också) och så förstås rödvin (jag tar med två flaskor, för säkerhets skull…omutifall att värdinnan skulle drabbats av plötslig minnesförlust – men den risken bedömer jag som rätt liten).

Mitt stora problem just nu är packningen. De fyra närmaste dagarna behövs det alla möjliga typer av kläder. Dresscoden på huvudkontoret är striktare än här ute på stäppen, alltså måste jag se lite prydlig ut i två dagar. I morgon kväll ska jag dessutom ut på galej som kräver lite mer puts och studs än vanligt. Och sedan väntar två dagar i skärgården med vindjacka, fleecetröja, grova skor och sån’t. Hjälp – det känns som jag skulle behöva packa hela garderoben 🙂

Simma lugnt där ute – på återhörande!

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

13 responses »

  1. Kära Prullan, jag avundas dig inte dress code och arbete, men den där sejouren i havsbandet lät underbar. Det tror jag kan bli kanon! Så njut så mycket du kan, det är du verkligen värd efter de här senaste veckorna med själen i torktumlaren.
    Stor stor kram till dig. Vi höres!

  2. Skärgården, vindjacka, fleecetröja och grova skor – njuta av rödvin samt lösa världsproblem…sounds like a perfect weekend for you! Enjoy! kram!

  3. jag skickar svärmor över. Hon är specialist på att packa för två dagar som om man vore borta i tre månader. Finns allt med, just in case.

  4. Har själv varit i huvudstaden idag (torsdag) och då … regnade det. Men du har säkert tänkt på alla väderlekar i din packning? Vindställ för skärgården kanske? Ha nu så jätte-, jätte-, jätteskönt och trevligt med din väninna därute. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s