Fyra arbetsdagar senare

Standard

Fyra arbetsdagar senare ser det ut så här:

 

 

 

 

 

 

 

Det går undan i expressfart med andra ord.

Att leva med kokplatta och mikro som enda köksmöjlighet fungerar också bra. Särskilt för mig som sett till att hålla mig undan i stort sett varje kväll hela veckan 🙂 I torsdags måste jag tillstå att jag lyckades hålla mig undan med stil dessutom.

Tillsammans med en god vän smörjde jag kråset ordentligt i självaste huvudstaden – i Vasastan närmare bestämt. Det var tokgott. Vi blev mätta. Och hade dessutom tid att hålla djupsinniga diskussioner om det mesta. Allt i sällskap av Omar Sharif som vi skålade med ett par gånger under kvällen eftersom han nyligen fyllt år. Tanzanias nationaldag uppmärksammade vi också eftersom den inföll i torsdags.

Ja, jag vet. Jag är inte riktigt klok. Men roligt hade vi. Och säkerligen fick killen som serverade oss något att prata om när han kom hem. Men det bjuder vi på.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

10 responses »

  1. Köket ser ju helt fantastiskt ut!!!
    Å du har varit på min dagliga hemmaplan i Vasastan utan att säga till. Känner inte igen stället (uppenbarligen), men var har ni varit? Ser bara musslor i ”baljan” eller… Mums i så fall!

    • Vasahof i torsdags kväll – värstingen av skaldjursplatåer med hummer, krabba, havskräftor, två sorters räkor, musslor, tre sorters ostron, valthornssnäckor (sonen avundsjuk….) och några andra små svarta saker som inte tillförde så mycket. Men det andra räckte ju mer än väl 🙂

  2. Åh vad jag längtar efter att vara så där inteklok, galen, tokig … you name it … Det ska vara kvinnor till det (för det mesta) … kvinnor på samma nivå …

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s