Snabba puckar

Standard

Klämde in mina kvinnliga behag i landstingets röntgenutrustning i måndags kväll. Ingen njutning direkt – men det går ju över ganska snabbt. ”Du får brev hem – det tar en månad ungefär” sa den vänliga sjuksköterskan när allt var klart.

Idag – knappt fyra dygn senare låg brevet och väntade på mig. Blev först lite matt och tänkte att de hittat något och ville få ut ett snabbt besked. Tog ett djupt andetag och öppnade brevet. Godkänd den här gången också.

Det är ju bra att de tar i lite marginal på när besekedet ska komma – men fyra dagar istället för en månad känns som lite väl god marginal. Fast snabba besked är ju alltid bäst.

Så då andas jag ut och bestämmer att det är helg. Nu.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

4 responses »

  1. Jag tänker som så många andra att jag BORDE gå och göra likadant. Snart, snart. Men det blir aldrig av. Därför tänkte jag fråga dig om det kostar något att få tuttarna klämda? 🙂

    • I mitt landsting blir man kallad vart tredje år från det att man fyller 40. Innan dess bedöms risken att något inte ska vara bra som väldigt liten. Här kostar klämningen 140:- Sedan kan man ju alltid klämma och känna igenom själv – fast det kan ju vara svårt att veta vad som är vad…:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s