Time out

Standard

20 och jag skapade oss en liten tidsbubbla onsdag – torsdag i form av 24 timmar i huvudstaden. På sätt och vis kan man väl säga att vi bytte ett kaos mot ett annat. Centrala delarna av storsta’n på skärtorsdag är kan ju kanske inte jämföras med lugnet i skogen – men det var skönt att slippa gå på utrullade gångar av papp och att vistas i rum där möblerna inte står samlande i en stor hög mitt på golvet.

Det blev lite vårshopping och studentshopping. Lunch på 20:s absoluta favvoställe som hon bara måste gå till. En och annan fika slank ner. Onsdag kväll fick vi trevligt sällskap av 22 och jag svingade plastkortet lite extra och bjöd barnen på en mycket uppskattad fiskmiddag med allt som hör till det. Dyrt blev det. Men gott var det. Och trevligt hade vi. Vi hann också med årets första öl utomhus på ett båtdäck. Härligt!

Kom hem till ett hus som saknar yttervägg. Så det är bara att glädjas över att den utlovade snöstormen hittills lyser med sin frånvaro. Långfredagen till trots – klockan nio i morse kom killarna som bygger vägg och förhoppningsvis blir den lilla detaljen klar idag. Innan snön kommer.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

6 responses »

  1. Håller tummarna för att väggen blir klar innan snöovädret. I natt kom en rejäl skur har över oss, Calle blev nervös och var tvungen och kliva upp och kolla om taket höll tätt, och det gjorde det!
    //Monzan

  2. Tur att ni var i huvudstaden igår, då kunde ni åtminstone njuta av lampan på himlen!
    Du kunde ha delat med dig av era favo restauranger. Alltid kul att få veta vad ”våra” gäster tycker om för mat;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s