Strul

Standard

Naturligtvis strular det. Konstigt vore det väl annars….

Ett fönster fattas i leveransen. Två andra är för stora – 10 cm extra på såväl höjd som bredd.

När 20 kom hem på eftermiddagen var ytterdörren bytt vilket också betyder nytt lås och alla hantverkare var spårlöst försvunna. Kissnödig, kaffesugen och utelåst – hon var inte god att tas med när hon ringde mig på mobilen.

Det verkar som allt löser sig till det bästa trots allt. Det är fönsterfirman som har gjort fel och tar på sig allt ansvar – de fixar det, förhoppningsvis ganska snart, så att köksrenoveringen inte också strular till sig. Nyckel till nya ytterdörren fanns att hämta på hemligt ställe, så ilsken 20-åring tog sig in, fick sitt kaffe och blev sedan på  ganska bra humör igen.  Den skotske snickaren tror att det räcker med att riva en del av väggen på baksidan. Och det gör en del på priset.

Själv tar jag time-out och tar med mig 20 till huvudstaden för lite vår- och studentshopping.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

One response »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s