Här går det undan

Standard

Fiskarna överlevde flytten. Nu tittar de på TV från andra hållet i rummet, har fått påfyllning av gammalt och nytt vatten och ser på det hela taget ganska nöjda ut.

Själva fönsterbytet går undan som bara den. Efter första dagen är en altandörr och tre fönster på plats. I morgon ska hela ytterväggen på baksidan rivas för att sedan byggas upp igen med nya fönster. De gamla fönstren är på-plats-byggda när huset byggdes på 50-talet och det finns inget att fästa de nya fönstren i. Alltså måste gamla väggen bort och en ny med reglar fixas.

Sån’t där är mer än jag begriper mig på, men vår skotske snickare har sagt att det hinns med på en dag. Så då får vi väl tro på det. Annars blir det väldigt kallt här i morgon kväll.

På tapetfronten är läget också lugnt. Storblommigt och enfärgat är inhandlat. De grå tonerna stämde perfekt mot kaklet vi beställt. Det finns hopp, således.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

5 responses »

  1. Det låter som om allt flyter på enligt planerna och att allt har fallit på plats med tapetval, fiskflytt etc …

    Då återstår att önska Glad Påsk så småningom.

    Du hänger väl med till Blåkulla förresten. Vi sticker på torsdag! 🙂

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s