Blommigt? Jag?

Standard

Ny dag. Nya möjligheter. Ny färgaffär.

Lika fel som det kändes med den olivgröna väggen, lika rätt känns det idag. Tittar på tapetprovet som står uppställt mot vägen och nickar nöjt. Till och med hon som ska flytta hemifrån till hösten tycker att det känns rätt. Och det är ju bra. För då kanske hon kommer hem och hälsar på ibland 🙂

Grundtonen är grå-vitt. Mönstret är svartgrå, ganska stora blommor. Blommornas stjälkar har samma färg som det vitlaserade ekgolvet vi bestämt oss för. Det blommiga får hållas på den enda hela väggen. På de andra väggarna där det bara ryms småbitar av tapet – där finns stora fönster, valv ut till vardagsrummet och en slags bardisk in till köksdelen – blir det enfärgat i samma gråvita ton som grunden på den blommiga.

Blommigt? Jag? Det kunde jag väl aldrig tro. Men så blir det.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

7 responses »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s