Vi har en plan

Standard

In i minsta detalj. Och den är tajmad och klar. Lysande Sickan!

Invasionen av Normandie framstår som en improviserad utflykt i jämförelse med den minutiösa plan den förvirrade civilingenjören och jag lagt för de närmaste veckorna. Vi har en grundplan och en plan B och en plan C och en nu-har-det-skitit-sig-fullständigt-plan.

Uppdraget: Att överleva och ro i land två stora, och förhållandevis dyra, renoveringsprojekt i god tid innan 20 springer ut med den vita mössan käckt på svaj den 8 juni.

Har man inte jobb så skaffar man sig. Den saken är helt klar.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

9 responses »

    • Fullt så illa är det inte 🙂 Vi har värpt och planerat och fnulat sedan i höstas. Men nu är det ”det där sista” som inte kunnat göras förut och som måste planeras. Och så är ju det ena beroende av det andra. Som extra krydda kommer intensiva jobbdagar, påsk och en nöjesresa på två dagar till huvudstaden för mig och 20-åringen. Tänk att det kan köra ihop sig så 😀

    • Jadå – det kommer! En tröst i det hela är att det inte kan bli mycket sämre väder än när sonen sprang ut för tre år sedan, det blåste storm och ösregnade…Då lyckades vi klämma ihop oss inomhus, så det går nog i värsta fall den här gången med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s