Var är den?

Standard

Kan rapportera att våren finns i Köpenhamn – iaf igår när termometern stegade sig upp till +12 i den gudsförgätna lilla håla strax utanför den danska huvudstaden där jag tillbringat de senaste tre dagarna.

Kanske, kanske att våren följde med hem på flyget. Idag visar min utetermometer 8,7 grader, grannens katt löper amok i min trädgård och jag känner ett inre tvång att snarast köpa ett gäng penséer.

Nå’t lurt är det.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

3 responses »

  1. Igår visade termometern här också på 14 plusgrader, idag på mindre. Men precis nu har den gråa himlen förvandlats till en härlig blå variant. Våren är på G, även om jag inte sett en enda krokus än…

    Svar: Maskoterna ligger på en rund matta – å du var nära där – i vårt sovrum. Ooooops;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s