Omgruppering

Standard

Vintern kom tidigt i år. Snön vräker ner utanför fönstret och jag är nöjd. Nöjd med att jag redan igår bestämde att kontoret är flyttat till köksbordet idag.

Det betyder dator, viktiga papper och annat mojs. Det betyder inte kollegor som är pratsamma i överkant, fönsterputsning och allmän helpdesk. Idag ska här jobbas och skrivas artiklar i långa banor.

Måste bara komma ihåg att äta lunch och att då och då besöka damrummet.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

One response »

  1. Har ni daaamrum? Va´lyxigt 🙂 … Vad bra att du håller dig hemma idag i snöyran. Mannen och den unga familjen Anderson är på väg till Arlanda och jag måste medge att jag sitter på spänn ända tills de ringer och säger att allt gått bra.

    Ha en skön hemmaarbetsdag!

    kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s