Patetiskt?

Standard

Man gnäller över folk från resten av länet som frivilligt sätter sig i bilen och turistar med en tur till shoppinghelvetet utanför sta’n där bland annat det stora möbelvaruhuset finns.

Så sätter man sig i bilen på bästa gudstjänsttid och åker till grannstadens shoppinghelvete som är påtagligt likt vårt. Minus möbelvaruhuset.

Shoppade chokladkalendrar till ”barnen”, ett ljus, en pepparkaksform föreställande en högklackad sko (18:s impulsköp) och två paket kaffe. Fars Dags-fikade på Waynes och familjens far slapp betala 🙂

Så åkte vi hem igen. Tur att man kan skratta åt eländet.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

3 responses »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s