Hon är sig lik

Standard

Efter tio dagar i amerikanska södern kan jag konstatera att 18 är sig rätt lik. Frånsett att hon numera pratar engelska med grav sydstatsaccent, gärna äter frukost på Bojangles och helst går i högklackat 🙂
Mer rapporter kommer.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

10 responses »

  1. Kul att du känner igen din 18!!! Hon verkar ha utvecklats helt normalt med tanke på att hon tillbringat ett år i USA – där junk food är ju a normal way of life;-)

  2. Spännande fortsättning följer…! högklackade skor, javisst så länge de är snygga & det var ju de flesta högklackade tyckte man en gång …;-)

  3. Då får hon följa Bojangles på FB när hon kommit hem! Eller har hon gjort det? det framgår inte av historian…

  4. Det var välan bra att du kände igen henne. Kände hon igen dig?

    Högklackat är aldrig fel … i rätt miljö. Man får ju klart snyggare ben. Själv stapplar jag fram i platta ballerinaskor nuförtiden. Men förr … oj oj oj …

    Är hon hemma nu?

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s