Busy, busy, busy…

Standard

Mycket att stå i just nu. Man ska bevaka att askmolnet håller sig på mattan. Boka hyrbil. Försöka komma på några bra presenter att ta med sig. Ha packningsångest.

Dessutom funderar jag mycket och intensivt på om jag blivit dömd för något brott av skändlig eller moralisk karaktär, om jag aktivt bidragit till förföljelserna ett numera avsomnat rike ägnade sig åt mellan 1933 och 1945, om jag legat i vårdnadstvist om ett amerikanskt barn eller om jag deltagit i handlingar av terroristkaraktär. Jag vet inte riktigt om mitt tilltag att bjuda på gratis drinkar i bilkön till Tysklandfärjan kan klassas som ett skändligt eller moraliskt brott. Eller om den nedskruvade skylten med texten ”Systembolaget” som byttes ut mot en snudd på identisk med texten ”Nödingång” kan klassas som terrorhandling. Några vårdnadstvister har jag inte ägnat mig åt iaf, det är jag tämligen säker på.

Jo – det är USA-resa på gång. Men först ska det jobbas en massa. Det ska färgas hår. Det ska spanas på killar på den kungliga födelsedagsuppvaktningen på fredag (nej nej nej – det är inte OckelBobo som står på tapeten…..naturligtvis handlar det om en speciell musiksoldat) och det ska firas Valborg i skärgården.

Lite busy just nu….

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

5 responses »

  1. Himla kul med att vara busy, busy på ett positivt sätt. Ser mycket fram emot reportaget om födelsedagsuppvaktningen och framförallt USA-resan. (Jobb eller privat?)

  2. Jag misstänker att det ska bli alldeles underbart att få hålla i ungen igen? 😉
    Rapportera gärna!

    Att du skulle vara terrorist tror jag de fått om bakfoten. Men ta det säkra för det osäkra och färga inte håret i ”fel” färg…

    Ha det himla gott och kram på dig!

  3. STRESS & stress positiv sådan är inte helt fel i lagom doser emellanåt…låter väldans härligt & wonderful hela paketet – när det kommer till nålsögat så håller jag med Znogge 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s