Klantigt

Standard

Klantigt är bara förnamnet när man anstränger sig och lagar en riktigt god middag som också ska räcka till matlåda dagen därpå. Man packar allt ytterst nogsamt, inklusive en massa små pytsar med tillbehör av både det ena och det andra slaget. På morgonen tar man ut hela härligheten ur kylskåpet, packar den i en påse och….

……..glömmer kvar allt på köksbordet.

Att hålla reda på ryggsäck med träningskläder, ordinarie handväska med innehåll, mapp med viktiga-papper-från-jobbet och samtidigt få med sig lunchmaten var tydligen inte genomförbart.

Det värsta är att maten var grymt god. Men efter åtta-nio timmar i rumstemperatur så törs iaf inte jag chansa på att äta den. Morr.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

7 responses »

  1. och jag har tagit fel matburk till jobbet. Satt det i mikron och sedan konstaterade jag att det var sallad! 🙂 yummy! det blev inte så dåligt, kålsoppa?

  2. Ååh Så retfullt.. Så har jag med gjort med min favoriträtt. Jag blev så arg att jag hade glömt den och man hade ju sett fram emot att sätta tänderna i den där goda rätten.. Men så får man köpa något på impuls, om man ens kan det. Absolut inte roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s