Kvalitetstid

Standard

16:37  Den utarbetade modern anländer till hemmets lugna vrå efter dagens slit i saltgruvan.

16:43  Den i veckorna utflyttade sonen lämnar hemmets lugna vrå för att idka scoutliv till någon gång på söndag eftermiddag. Därefter förflyttar han sig genast tillbaka till skolan.

Det blir att satsa på kvalitetstid framöver. För någon kvantitetstid verkar det inte bli tal om 🙂

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

6 responses »

  1. Sonen ringde precis och meddelade att han stannar i studentstaden över helgen. Fester på gång… Yngsta fröken åker till pojkvännen… Herr Hund och Miss E hade dock inget inplanerat utan hängde gärna på fläskfilén 🙂

    Trevlig kvalitet för jag väl önska då 🙂

  2. Tja det gäller att vara riktigt klurig om man lyckas få in ”kvalitetstid” med så lååång marginal till godo & klurig det vet vi ju att du är!… 🙂

  3. Om jag får vara helt ärlig så föredrar jag kvalitetstid framför kvantitetsditto, speciellt efter en veckas slit i saltgruvan.
    Åldern gör sig påmind… kanske 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s