Fängelse?

Standard

Sonen har ju flyttat in i studentkorridor på folkhögskolan utanför sta’n där han ska plugga (eller kanske rättare sagt ägna sig åt musik i alla upptänkliga former) innan det är dags att rycka in i lumpen.

I tisdags kom ett SMS där han berättade att han hade installerat sig och haft en ”supernajs”  första dag och att han även hade börjat på en låååång lista med saker som ska inhandlas ”för rummet ser ut som ett fängelse”.

Ikväll blir det därför en tur till det stora möbelvaruhuset. Fredagkvällar är perfekta för sådana ärenden – det är gott om plats att röra sig på, man kan titta på grejerna man är intresserad av och slipper illvrål från uttråkade kids som inte vill tillbringa helgen i affärer. Ett annat alternativ är måndagkvällar, men fredagarna är nästan bäst 🙂

Det ska bli spännande att se hur det ser ut därute i sonens ”fängelse”. Men först får det bli några timmar vid skrivbordet i saltgruvan. Jag har redan jobbat en hel del timmar för mycket den här veckan p g a alla resor så det får bli en kort dag. På vägen hem tänkte jag slinka in på gymmet en stund så att jag är i högform inför kvällens shoppingrunda 🙂

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

7 responses »

 1. Både du och Znogge har flyttbestyr för era grabbar med allt vad det innebär.

  Fängelse? Veeet han hur ett sånt ser ut inuti? Men det har han förstås sett på TV. Förstås. 🙂

  Jag förstår att ni har bråda dagar båda två.

  Och nyfikna båda …

  Men som du sagt … först Saltgruvan.

  Nu skall Skatan gå och laga frukost. Morgonrundan är avklarad och det börjar röra sig ordentligt i ”stugan”. Kram!

 2. ÅÅå nu blir jag lite smått längtansfull, ska han studera på folkhögskola..då kommer han att få hur kul som helst. Det är speciellt att läsa på folkhögskola, en fin gemenskap. 🙂

  Hur länge ska han läsa? Ska scrolla bakåt och se om du skrivit det någonstans.

  Det blir till att fixa och dona nu för att få en personlig prägel på det hela. Önska honom lycka till

  Kram och lycka till med möblemang bestyr!

 3. Husse är på stora möbelvaruhuset just nu tillsammans med sonen och hans flickvän. Där är knökfullt! Men det är smällar som man får ta. Inte ens fredagar är heliga numera 😉 Lycka till!

 4. Tur är väl att det stora möbelhusets katalog damp ner i brevlådan nyligen och att du tack vare jympan kunde sprinta genom avdelningarna i jakt på galler och en brits;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s