Vem? Jag?

Standard

Det glunkas om att min semester går mot sitt slut och att jag ska inställa mig i saltgruvan i morgon. Vem?? Jag?? Det är väl inte möjligt?

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

11 responses »

 1. Hej där! Kände knappt igen dig nu, men du blir allt bara finare & finare! Kul att du håller dina ”bloggisar” som inte träffat dig irl…uppdaterade! Ha en riktigt bra första dag i slatgruvan! Kram!

  • Oj då – slog ändringen igenom så snabbt 🙂
   Garanterat nytagen bild från igår – och jag hade bara hunnit med ett glas vin vid tillfället, så joo, det är nog ungefär så där jag ser ut just nu.

 2. Oj … vad tiden går fort … skolorna börjar … en del i alla fall på onsdag. Det är mörkt igen på kvällarna … åtminstone efter 10 så där … Och din semester är slut 😦

  Gott nytt år! 🙂 Kram!

 3. Ja, lycka till då imorgon i saltgruvan (bättre än i ett sockerrörfält i 45 graders värme… antar jag;-))

  PS. Ska också börja på en ny kula igen imorgon… efter en tredagarsvecka, precis som Anne. Hoppas det regnar 😉 DS

 4. Ja du…jag skulle börjat jobba idag men ligger med feber och halsont och ska till doktorn om en timme för att ta svalgprov. Shit! Men förhoppningsvis så ska det bli bra. *kram*

 5. jag blev också förvirrad med din nya ”look”. Jag ser ju bilden hos mig när någon lämnat en kommentar och först undrade jag om det var någon ”ny” som hade irrat in i min blogg… hehe .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s