Inga bokstäver kvar

Standard

americanalphabetDet är intensivt på jobbet nu. Jag sprutar texter ur mig i ett rasande tempo. Idag frampå eftermiddagen kändes det som bokstäverna bara tagit slut. Jag hamrade och hamrade på tangentbordet men det kom liksom inget. Man skulle nästan kunna misstänka att Boven från ”Varför är det som ont om Q” varit framme med sin letrosug och sugit upp precis allt 🙂

Det känns inte som det finns några bokstäver kvar till bloggen heller. Så det blir nog inte mer än så här idag.

”Hantera alla stressiga situationer som en hund…om du inte kan äta det eller leka med det, kissa på det och gå din väg”.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

7 responses »

  1. Jag gjorde precis som hunden idag, jag drog iväg från en föreläsning som var dålig. Skulle vilja ha kissat på dem, men spydde galla istället.

  2. “Hantera alla stressiga situationer som en hund…om du inte kan äta det eller leka med det, kissa på det och gå din väg”.

    Det var det bästa jag hört på länge…

    … det verkar vara en hel del som är vårtrötta… och bloggtrötta nu… och jag tror att det var likadant förra våren…

    Men vi kommer alltid igen… eller hur? Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s