Det har sina fördelar…..

Standard

blommor

…att ha en son som just nu gärna visar upp sina talanger så fort han får en chans. Igår var det konsertdags igen – en ganska stor tillställning, men i ett slutet sällskap, så fancluben fick inte följa med 😦 Vi får njuta av den här underbara buketten istället som sonen glatt viftade med när han kom hem.

I veckan som kommer är det upp till bevis första gången – vi håller alla tummar vi har för att det ska gå bra och hoppas att alla soloframträdanden nu efter jul, i kombination med betablockerare i form av bananer,  gör att han kan hålla nerverna i styr 🙂

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

10 responses »

 1. Håller en tumme för att det ska går bra och det gör det säkert! Men nerverna kan vara lite luriga…

  Väldigt vacker och vårlik bukett förresten!

 2. shit vad spännande…. Jag är alltid mer nervös när ungarna står på scen än när jag själv gör det. Burrr! Det går naturligtvis jättebra för din son. Och du, vilken jättesnygg bukett!!

 3. Han kom hem med våren er son… klart det kommer att gå bra… jag är säker på det… och bananerna gör susen… och alla tummar som hålls… Kramar och lycka-till-tummar 🙂

 4. Håller tumme för att allt faller som som det ska, att bananerna ska hjälpa och hålla nervositeten stången, men en viss nervositet är bra sägs det ju, förhöjer prestationen, men lagom är ju alltid bäst.

  Underbar bukett, säger som övriga, en riktig vårkänsla lockas fram. Ha det gott tösen.

  Kramiz

 5. Ouips! Blev helt vårbländad av buketten….fastnade i bilden i stället för texten först…Nåja….Hav tillit kära medsyster…hav tillit…Det ordnar sig brukar jag säga…Annars kvittar det ju….
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s