Inte så farligt

Standard

Lite förvånad är jag allt – träningsvärken som jag förväntade mig efter gårdagens afro har inte dykt upp. Lite stelt i benen var det i morse, men inte alls så illa som jag trodde att det skulle vara. Däremot har jag en blodblåsa under större delen av höger stortå. Det ser rätt läbbigt ut, men det gör inte ont. Jag gissar att fötterna vänjer sig….Kanske man rentav får elefanthud när terminen går mot sitt slut?

Annars har det varit en alldeles vanlig dag. Inga sensationer, skandaler eller katastrofer. Bara vanligt jobb vid skrivbordet, ett möte och lunch i medhavd låda. Även vanliga dagar har sin charm 🙂

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

4 responses »

  1. Tack för morgonens ”fnitter”…riktigt passande med elefanthud 🙂

    Fast blodblåsa lät lite otäkt hoppas att det läker snabbt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s