Skit!

Standard

Hade skrivit ett låååååångt inlägg. Sedan ringde telefonen. Av någon oförklarlig anledning bröts internetuppkopplingen. Kontakten med cyber kom tillbaka – utom till just den fliken där jag hade inlägget, så när jag tryckte på knappen försvann både fliken och inlägget rätt ut i ett stort, svart hål.

Till råga på allt var det en envis och fullständigt puckad telefonförsäljare som bara inte kunde förstå varför jag inte ville byta ut mitt bensinkort mot ett med MasterCard. Därför att jag INTE VILL HA ett kreditkort till – ska det vara så svårt att förstå?

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

11 responses »

 1. Vi är NIX:ade, men tyvärr kommer man ju inte åt de företag man redan har en relation med. Och här är det mitt bensinbolag som ska byta ut befintliga kort mot kort med MC.

  Bra tips Angelica – basstationen och routern bor ihop. Ska kolla om det hjälper att dela på dem!

 2. Här är det också medlemskap i nix men inte sjutton hjälper det, de ringer som galningar i alla fall!!
  Det är oerhört dåliga försäljare som inte kan ta ett nej, har de inte gått säljar utbildning på hur man ska göra för att kunden ska känna sig förstådd??

  Nej det är mycket man slutat förvåna sig över, men att lämna barn i en bil är i mina ögon ett svårare fall. Jag har aldrig lämnat mina söner, inte ens för futtiga fem minuter, inte nu heller vid 7 års ålder, de får bli in och ut ur bilen som gummiband, jag lämnar dem icke.

  Usch vad tråkigt när det bryts, speciellt när man påtat ihop något längre inlägg och verkligen är på G.
  Hoppas att det bara är som angelica säger, routern och basenheten. Bara och bara förresten..

  Ha det gott
  Kramen

 3. Men gudars va jobbigt ..så typiskt när man skrivit så mycket och bra…!! Vi har beställt Cellips system till telefonen och det ska gå då genomdatorn med telefonen…alltså kanske det inte är så lyckat?? Vi har fiberkabel som kommunen stod för förut men nu har vi Blixtvik.
  Hoppas du får lugnare tid för dina inlägg nu då om du grejar med routern. Må så gott *kraam**

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s