Inte meningen?

Standard

En gång är ingen gång och två gånger är en gång-gång 🙂

I februari 2005 var vi inbokade på flyg till Thailand. Vad hände? Tsunamin kom. Nu gör vi ett nytt försök i slutet på oktober. Vad händer? Kravaller och undantagstillstånd. UD befarar att oroligheterna kommer att sprida sig och att det hela kan ta en otäck vändning.

Det är nog inte meningen att vi ska åka tillbaka till Thailand….

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

9 responses »

  1. Ja det är inte den inhemska ”whiskyn” Mehkong som gör att vi så gärna vill åka tillbaka :-)Så ur whiskysynpunkt är skottland klart bättre, men frågan är väl om kidsen är av samma åsikt….

  2. Kanske inte, prova nytt resmål? Har ni varit på philipinerna? Iof jag vet inte om det är oroligt där nu men mina föräldrar har varit där och älskar det.

  3. Nej – vi har inte bokat av resan. Vi flyger reguljärt och har bokat boendet själva och enligt en god vän som är där nere nu är det lugnt – vårt hotell ligger i andra änden av stan jfrt med premiärministerns hus och där märker man inte av några oroligheter idag. Vi får väl vänta och se, helt enkelt, det är ju ett par veckor kvar innan det är dags att åka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s