Va, är det redan klart?

Standard

Det gick så bra, så bra i morse. Vi satte oss på britsen, 16 i mitten, sjuksyster på ena sidan, jag på den andra. Så pratade vi och tramsade en stund och rätt var det var satte sjuksyster dit ett litet plåster på 16:s arm.

”Va, är det redan klart?” sa 16, med hakan nere vid knävecken. ”Näe”, sa sjuksyster och tittade pillemariskt på 16, ”jag höll bara nålen mot skinnet för att retas lite med dig.” Sedan brast vi ut i en gemensam skrattsalva, alla tre.

16 och jag lämnade det stora sjukhuset på lätta steg. Nu kommer det förhoppningsvis att gå lite lättare i fortsättningen.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

3 responses »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s