Lokala skurar

Standard

”Lokala skurar” brukar ju TV-meteorologerna prata om. Nu vet jag precis vad det innebär 🙂

16 kom utfarande i köket och och sa ”Oj, vad det regnar, har du sett?”. Jag tittade ut genom köksfönstret. Näe, det regnade inte. ”Jamen titta då”, sa 16. Tittade en gång till – inget regn. ”Jamen titta här”, sa 16 och pekade på fönstret som vetter åt baksidan på huset. Jag tittade. Det ösregnade.

Snacka om lokalt regnväder – men det är klart, någonstans ska det ju börja och sluta. Men det är lite konstigt när gränsen går någonstans mitt i huset 🙂

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

4 responses »

  1. Ja, någonstans ska ju gänsen gå! Vid ett tillfälle regnade det i vår trädgård men inte ute på gatan. Väldigt märklig känsla för solen sken också. Men en vacker regnbåge i alla fall:-)

  2. Det måste kännas märkligt att bo på mitt på gränsen.
    🙂
    Ett minne för livet måste det vara för hur ofta inträffar detta? Finns det någon statistik?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s