Islands nationaldag

Standard

island

17 juni är det Islands nationaldag – då firas Islands självständighet som blev ett faktum 1944 när banden med Danmark klipptes.

Det lär ska vara ett himla drag på Island på nationaldagen:-) Det måste kollas in – vilket vi kommer att göra med start tisdag eftermiddag och resten av veckan. Mot Reyjkavik!

Vi hörs!

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

13 responses »

 1. Så trevligt med lite drag! Det kan behövas så jag önskar er en fin resa! Husse var där 1986 samma dag eller natt som Olof Palme mördades. Vissa datum minns man..

  Ha en trevlig isländsk midsommar dessutom!
  Kram!

 2. Hoppas att ni får det skönt på eran resan till det karja Island. En dag kommer även jag och sambon att beträdda detta lands marker.
  Glad Midsommar!

 3. Det låter som en trevlig resa som stundar! Island ska ju vara väldigt dyrt att leva och bo på men jag hoppas att ni får det riktigt skönt. Minnesvärt blir det i alla fall. Ta inte med dig några plastiga föremål som liknar vapen, kanske du inte får komma in, tänker på nyckelringar eller kanske cigarett tändare.

  Glad Midsommar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s