Påse med jox

Standard

Nu har jag tagit mig iväg på en liten utflykt till Apoteket. En vänlig dam försåg mig med en påse med allt möjligt jox i – slemlösande, hostdämpande, bakteriedödande, smärtstillande, lenande och jag vet inte vad det var allt hon stoppade i påsen. Hoppas nu bara att allt inte verkar mot varatannat så att effekten blir noll 🙂

Helt frisk är jag inte (fast jag så gärna vill inbilla mig att det ”bara” är lite…eller mycket….hosta), det är helt klart eftersom min lilla cykeltur gjorde att jag blev genomsvett och rätt darrig i benen.

Jag har sällskap hemma iaf – 16 är ledig från skolan idag. Hon varvar pluggandet med att vara social med sin gamla mamma, vilket bara gör att den gamla mamman hostar ÄNNU mer. Men hellre det – för som sagt, UTTRÅKAD är bara förnamnet just nu.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

7 responses »

  1. Det är alltid tråkigt att vara sjuk, om man inte blir väldigt ompysslad möjligtvis. Skönt att damen gjorde mamma sällskap. Alla behöver vi sällskap ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s