Snyggare än någonsin…

Standard

….var vi när vi ramlade ut från sminkspecialisten efter en två-timmars-sejour, 16 och jag 🙂

Om man ägnar två timmar åt att göra rent, lägga foundation, pudra, lägga rouge, måla ögonen med tre olika skuggor och eyeliner ton-i-ton samt färga läpparna med både läppenna och glans så borde ju resultatet bli anslående. Och det blev det faktiskt. Vi kändes oss sååååå snygga, 16 och jag. Men vem har tid att lägga ner två timmar på morgonen innan man ska iväg till skolan eller jobbet? Nu ska det väl sägas att vi pratade och skrattade en hel del också, så det tog väl inte två timmar att få all färg på plats. Men ändå.

16 satsade på en vardagsmake-up som funkar i skolan. Hon var jättefin i brun-beiga skuggor, lite lite rouge och en brunrosa läppglans. Barnet mor tog däremot ut svängarna ordentligt – jag satsade på gröna ögonskuggor, det har jag aldrig haft någon gång. Men det blev inte så tokigt, faktiskt! Jag testade också en läppglans som jag tror att jag kan använda utan att äta upp den, vi får väl se när våra prylar kommer om ett par dagar. I presentkortet ingick också en del produkter, så nu ska vi prova lite nya grejer. Det blir kul!

16 sög i sig alla visdomsord som en liten svamp och tyckte att vi hade en jättekul kväll. Jag tyckte att det var kul att göra något lite annorlunda tillsammans med dottern, men sedan återstår det väl att se hur min vardagsmakeup kommer att ändra sig. Jag lärde mig iaf en sak och det är att om man vill ha betydligt starkare färger på ögonskuggan så kan man blöta penseln innan man börjar måla. ”Då blir din ena gröna skugga nästan grodgrön”. Så om ni ser någon med grodgrön ögonskugga så är det jag som har tappat penseln i handfatet 🙂

 

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

5 responses »

  1. En sådan kul grej att prova på med 16. Och haha ser jag två gröna, blinkande grodor i skymningen så vet jag att det kanske är du som är ute och luftar dina nymejkade ögonlock 🙂

  2. Grönt låter snyggt…grodgrönt däremot…hoppas du är stadig på handen och inte tappar penslarna! 😉 Ha det!

  3. Grodgrönt, det ar för mig en ny förnyans *skrattar*!!! Härligt för dig att få ha en kväll på tu man hand med dottern!!!!
    Kramizzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s