Helg!

Standard

brasa 

Nu är det helg – det har snurrat på ordentligt de senaste dagarna, men nu är det  ledigt i fyra hela dagar och det känns väldigt skönt.

18 har så vitt jag förstår kommit fram i god ordning till Paris. Där ska det spelas ett  antal konserter och sight-seeas, förstås. Han var lite sugen på katakomberna efter att ha sett lillasysters bilder därifrån. Vi får väl se om han törs, haha….

16 klarade av sin intervju igår och var jättenöjd. Språket flöt på utan problem och hon tyckte att hon fick fram bra svar på alla frågor hon fick. Nu väntar vi på ett definitivt besked som ska komma om ungefär två veckor.

Kvällen ska firas i grannstaden – Kärleken är med och sköter musiken på grannstadens stora valborgsfirande. 16 och jag åker med och lyssnar och ägnar oss åt en av våra favoritsysselättningar: Peoplewatching. Har vi tur kan det nog slinka ner en glass eller så också. Ett ganska stillsamt firande, alltså.

Resten av helgen ska ägnas åt tapetsering av 18:s rum. Bäst att passa på när han inte är hemma!

Trevlig Valborg och Första Maj alla kända och okända bloggisar!

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

3 responses »

  1. Det blir stillsamt här också i alla fall för oss vuxna. Vildare traditioner får vila i år för min förkylning är inte speciellt bra…
    Trevlig Valborg!

  2. Ha en trevlig valborg. Katakomberna i Paris är rätt läskiga. 🙂 Är lite avundsjuk på 18 som får vara i Paris under våren.

  3. Vi har varit nere och tittat på valborgselden och umgåtts med lokalbefolkningen. Trevligt men lite svalt om man inte stod vid brasan.
    Trevlig Valborg och första Maj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s