Oväntat sällskap

Standard

Friden blev inte lång idag 🙂 Strax efter klockan 10 kom 18 hemramlande från skolan.

– Men kommer du? Är du sjuk?
– Nej då, resten av våra lektioner var inställda idag. Och vet vad det bästa av allt är?
– Hmmm….att du hinner plugga till några prov? Eller att du slipper något tråkigt?
– Näe, halva klassen skolkade från första lektionen eftersom vi har håltimme efter den och de vet inte att allt är inställt efter lunch. Så de kommer att åka till skolan alldeles i onödan. Kul va?

Skadeglädje är den enda sanna glädjen, så är det bara 😀

Annars har hela dagen försvunnit i strykandet, redigerandets och omformuleringens töcken. Timmarna går fort. Det känns bra att jag kan fortsätta även i morgon.

 

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

10 responses »

 1. Ha ha ha..ja det är sant!!
  Förresten kan du tala om för mig hur man ska få in de där små glada o gula gubbarna som alla lägger in i sina texter….jag är nog den enda som inte fattat hur det går till!
  Kram!

 2. Ordalaget: Man skriver ett kolon ett bindestreck och en högerparentes – det omvandlas sedan till en glad gubbe. Vill man ha en gapskrattande gubbe byter man parentesen mot ett stort D. Man kan använda semikolon för att få gubben att blinka med ena ögat och en vänster parentes för att få en ledsen gubbe.
  För att det ska funka måste man göra en inställning under grundinställningarna som heter något i stil med ”omvandla tecken till smileys”. Den gula gubben syns inte förrän man publicerar texten eller kommentaren.
  Lycka till!

 3. Wow, även jag tackar för förklaringen till hur man lägger in smileys, har undrar men inte orkat ta reda på hur man gör hi hi.
  Förstår sonens skadeglädje, härlig känsla!!!!
  Kramizzzzz

 4. Haha, sannerligen är skadeglädje bra ibland. Synden straffar sig självt, kan man också säga. 🙂 Roliga barn du har. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s