Under filten

Standard

Kom hem från jobbet och kände mig helt plötsligt som en urvriden disktrasa. Ingen ork, ingen energi, nästan lite svajig. Blixtinkallade 16 som fick laga middag under viss övervakning.

Nu ligger jag invirad i en filt i soffan och tänker fortsätta med det resten av kvällen. Möjligtvis kan jag tänka mig att hämta en kopp te eller nå’t. Jag fryser och känner mig allmänt hängig, urrig eller varför inte hurven, som en kompis med norrländska rötter brukar säga.

Återkommer när jag vågar mig ut ur filten igen.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

7 responses »

  1. Irsch då!! Låter inget kul alls….Håll dig under filten tills du är varm och pigg…DET hjälper…Jag lovar…och jag lovar…DET går över…. 🙂

  2. Nu får du inte ställa till med någonting, men det var bra gjort att du bänkade dig under filten!!!!! Hoppas natten gör sitt och att du känner dig bättre imorgon!
    Kramizzzzz

  3. Tack, tack Chrille! Det låter värre att ligga under filten i Madrid än under filten i soffan 🙂
    Läget är lite bättre idag, jag har jobbat men jag är fortfarande läskigt trött. Är det månne stegräknartävlingen som tar ut sin rätt???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s