Märkligt beteende

Standard

Förstår inte varför alla människor på jobbet bär sig så konstigt åt nuförtiden…….Min telefon har slutat att ringa och inflödet i mailkorgen har minskat drastiskt. Däremot kommer den ena efter den andra på besök,vilket är lite märkligt eftersom mitt kontor inte är något som man råkar gå förbi. Det är liksom i slutet på en återvändsgränd jag fördriver mina dagar i saltgruvan….Ibland kan man se kollegor gå framåt tillbaka i en korridor, idag var det  t o m en stackars förvirrad själ som stod och hoppade upp och ner bredvid sitt skrivbord.

Undrar just om det var någon som hade kalkylerat med ”slå-sig-hjärnan-effekten” när idén till stegräkningstävlingen kläcktes 😀

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

8 responses »

  1. Då hör jag till förvirrad själ…som marscherar hej vilt då jag har ståplats…alldeles frivilligt utan stegräknare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s