Halvdag

Standard

Skärtorsdag innebär halvdagsarbete på mitt jobb. Inte fel! När jag släckte ner datorn och röjde upp på skrivbordet strax efter tolvslaget kändes det härligt! Först en ledig eftermiddag hemma och sedan fyra lediga dagar 🙂

Jag ska försöka ägna eftermiddagen åt att planera påskens mat. På påskafton ska vi bort och på påskdagen ska vi själva ha gäster. Men däremellan ska det ju ätas en del. Ägg, sill och lax känns självskrivet. Men därutöver är det totalt tomt på idéer just nu. Men det löser sig väl. Det brukar göra det.

Flygvädret artar sig inget vidare, tycker jag 🙂 Med tanke på att det är på nollan här nere på marken så är det nog aningens bistert däruppe i flygkorridoren. Dessutom ska det bli snö. Massor av snö. Så jag hoppar nog över flygningen i år. Jag stannar hemma och myser framför brasan istället.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

3 responses »

  1. Menyförslag finner du inne hos mig, gullet. För övrigt tar vi det lugnt med kvastarna idag. Om muhammedanskan inte kan komma till Blåkulla får Blåkulla komma till…osv…eller hur det nu var… Ha en fin dag, du, och gå inte vilse i hönsgården.

  2. Jag stannade också kvar hemma framför brasan, min kvast var osmord + att det helt plötsligt var 8 grader kallt, så min kvast får vila tills nästa påsk!!!!!
    Kramizzzzzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s