Brev idag också

Standard

Det är inte ofta man får brev nuförtiden – det är mest reklam tycker jag. Gårdagens brev var ju ställt direkt till 18 – idag var det dags igen. 18 fick ett brev till, adresserat direkt till honom.

här skrev jag för ganska exakt ett år sedan.

Det gick vägen den här gången också! 18 är nästan lite überlycklig i år också – det var ju betydligt mer som stod på spel den här gången. Det är tvära kast här – Pliktverket ena dagen, landslaget nästa. Undrar vad som händer i morgon? Ur 18:s perspektiv borde det vara dags för något som inte är fullt så trevligt, tandläkaren kanske? Eller också håller flytet i sig och det kommer en oväntad check från någon tävling han inte visste att han var med i 🙂

Nu har jag skrutit färdigt 😀

Förresten Lejonet – samma plats och samma tid som förra året??? 😀

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

9 responses »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s