Fredag – puh!

Standard

Hemma

Det är väldigt skönt att vara hemma igen. Det mesta är sig likt, 16 pluggar och sjunger opera, 18 putsar skor och spelar skalor. Kärleken är mer eller mindre förvirrad……Jag har saknat bloggen och börjar nästan, jag säger bara nästan, på att fundera på om jag inte ska tacka ja till den där jobbdatorn iaf.

Nästa vecka blir precis tvärtom. Då ska jag bara sitta vid mitt skrivbord och jobba, det finns knappt ett möte inbokat i kalendern. Tvära kast, alltså!

Men först är det helg. Och den tänker jag njuta av i fulla drag.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

11 responses »

  1. Bra tanke, en bärbar jobbdator kan du tacka ja till för att kunna blogga. DET låter som en win-win situation: de på jobbet som propsar på att du ska ha en blir nöjda och du får VERKLIG ”nytta” av den.

  2. När jag läser ikapp ser jag att du haft en tuff vecka.. se till att njuta ordentligt under helgen och bara ta igen dig!
    Jobbdator att blogga från på tåg och hotellrum verkar väl bra! 😉

  3. Ha en riktigt skön helg nu när du äntligen är hemma…saknat bloggen, jaa undrar varför jag bestämt mig för en stund på biblan i godan ro 😉 Ha det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s