Klädångest

Standard

Om en halvtimme blir vi hämtade av en god vän för vidare transport hem till honom och hans familj. Vi är alltså bortbjudna på middag och ett glas vin. Eller två.

Skönt att inte behöva laga mat en fredag – men Kärleken och jag brukar tuppa av i varsitt hörn av soffan tidigt, tidigt på fredagkvällarna. Så jag hoppas att vi kan hålla oss vakna ikväll 🙂

Som vanligt har jag klädångest – det är dresscode ”casual”, men det är svettigt ändå. Ska jag ha ljusa jeans – det är ju nästan vår? Eller svarta? Det mesta i garderoben känns gammalt, tråkigt och välanvänt. Kära nån, vilka problem man kan ha 🙂

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

5 responses »

  1. Jeans är alltid rätt kontrar jag med då *skrattar*!!!! Hoppas att ni fick en trevlig kväll och att ni höll er vakna *skrattar*!!
    Kramizzzz

  2. Jag hade tagit en kjol! Självklart svart och mina svarta knytskor! Jeans och jag är väldigt sällan insåg jag just nu! Fast jag hade jeans när jag åkte skridskor i dag;-)
    Trevlig kväll1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s