Feberfritt

Standard

Sjuklingarna börjar på att piggna till nu. 18:s feberkoll i morse visade på 35,7 – skönt. Han är fortfarande rejält hostig och snorig, men blicken är inte så matt idag och han rör sig på ett annat sätt. Så det går åt rätt håll. 16, som inte varit lika dålig som brorsan, är också på banan igen. Lite matt i pälsen fortfarande, men ändå mycket piggare än i torsdags.

Kärleken och jag står fortfarande på benen och jag hoppas att det kommer att fortsätta så.

Vädret är uselt – det regnar småspik och är grått, grått, grått. Vet inte riktigt vad jag ska fylla dagen med, men det ger sig. Om inte annat så är soffan och en bok inte fel 🙂

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

One response »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s