Märklig vinter

Standard

Det har varit en minst sagt märklig vinter i år. Snö och kallt två dagar, slagregn och grått en vecka, ishalka, varvat med sol och vårvärme någon dag. Och så ännu mera snö, eller regn. Och så en vårdag igen…..Man vet inte riktigt vilken årstid det är, egentligen.

Snart 16 har dokumenterat vintern som kom av sig:

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

7 responses »

  1. Fantastiska bilder som speglar hur det är just nu….Nästan rena rama aprilvädret….Och så kan det faktiskt kännas nu för tiden…Att just tiden är ur led….
    Kram och hälsa 16 att bilderna var klockrena beskrivningen… 🙂

  2. Härliga bilder som väl bara kan tolkas som om att vädret varit omväxlande! Hos oss har det inte varit någon vinter alls så det är väl lika bra att våren gör entré på allvar!

  3. Har vi haft en vinter? för mig känns det som om hösten och våren har körts i en ”blender” så det är varken det ena eller det andra!

  4. Vilka vackra bilder. Vi har mycket snö och då är det svårt att förstå när andra inte har. Jag älskar snön, men inte vintern. Det blir ju svårt för snön hör ihop med vintern. Har alltså vårblommor kommit fram på vissa ställen i Sverige? Här är lååångt tills att vi får se några krokusar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s