Human Test

Standard

Tar det lite lugnt idag på morgonkulan (till skillnad från Chrille). Jag gör min sista dag på gamla på jobbet idag och det har meddelats att den testmiljö vi jobbar i kommer att ligga nere mellan 0600 och 0900 p g a Human Test.

Genast blev jag lite orolig. Vad menas med ett Human Test? Jag ser försökskaniner i människoskepnad framför mig, burar, slangar, mätare av olika slag. Människor i vita rockar som övervakar det hela. Till råga på allt skulle detta Human Test äga rum i ett annat land, där mammas nyaste barn finns. Ett stackars barn som ännu inte riktigt är inne i familjen 🙂

Nä, det är nog inte så allvarligt. Men begreppet Human Test var tillräckligt för att släppa loss tankarna hos ett gäng bitvis frustrerade människor med en klar läggning åt det galghumoristiska hållet. Tur att man har kollegor man kan skratta åt eländet tillsammans med!

Nu ska jag göra min sista dag i den gamla saltgruvan. Det är fredag. Solen skiner.

YES 😀

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

4 responses »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s