Deercats utmaning

Standard

Jag har blivit utmanad av Deercat. Sju sanningar om mig själv ska jag teckna ner och sedan utmana några andra bloggare att göra det samma.

Någonstans i mitt bakhuvud så kände jag igen den utmaningen. Och visst! Jag gjorde den i höstas. Fast då var det sju märkliga saker som skulle skrivas ner. Men – eftersom jag är sjukligt ärlig så är dessa sju märkliga saker även sanna och då jag emellanåt kan lida av en lätt släng av indolens (låter mycket bättre än att säga att man är lat) så gör jag det lätt för mig och länkar till det inlägget här.

Innan jag länkade funderade jag en stund på om alla punkter håller fortfarande och det gör de. Tyvärr 😀

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

2 responses »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s