Är jag överhurtig?

Standard

Frågade Kärleken i går kväll när han ställde väckarklockan på åtta en lördagmorgon.

Mjaa….överhurtig vet jag inte. Men det känns lite motsägelsefullt att en person som i vanliga fall älskar att såsa runt i morgonrock och dricka kopp på kopp med kaffe på lördagförmiddagarna helt plötsligt ska ställa klockan. För att hinna med ett jumpapass på förmiddagen.

Vi kom alltså iväg till Friskis även den här lördagen. En gång till och sedan är risken stor att vi har etablerat en vana 🙂 Överhurtig eller inte så är det faktiskt skönt att komma upp, raska undan träningen och sedan ha ganska mycket kvar av dagen. Så det kanske inte vore så tokigt att etablera den vanan.

Dagens medelpass innehöll en hel del musik som passar i mina öron. Det var ett kul pass med mycket fart, men ibland kändes ledarens armrörelser en aning flaxiga. Jag fick inte ihop armar och ben riktigt. Fast jag är ju ingen större fena på koordination. Men det kändes skönt att arbeta igenom kroppen ordentligt.

Annars har man fått hålla i hatten idag. Det blåser, milt sagt. Nu verkar det som det värsta har blåst över så förhoppningsvis blir det en lugn natt. Jag gillar INTE vindens ylande i skorstenen och fönstergliporna.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

9 responses »

  1. Ja ni är då hurtiga må jag säga, men helt klart är det skönt att klara av det man ska på förmiddagen (om det passar) sen känns det som om man har hela dagen på sig att bara vara!!!!
    Kramizzzzz

  2. Klockan åtta en lördagmorgon låter helt klart överhurtigt.. jobbig man du har! 😉
    Skämt åsido, det är rätt skönt att komma igång och röra lite på sej på morronen så är det ju gjort sen.. har jag hört..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s