Solsken

Standard

Det var väldigt ljust i sovrummet när jag vaknade i morse. Trodde nästan att jag sovit alldeles för länge och att halva dagen redan försvunnit. När jag rullade upp persiennen såg jag först den blå himlen. Och då insåg jag att det ljusa måste vara solen. Den har jag inte sett mycket av sedan i november, så det kändes lite ovant 🙂

Idag är det väder ute, mina vänner! Jag packar ihop mig för en dag utomhus. Bäst att ladda ordentligt med både syre och solljus när chansen ges.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

6 responses »

  1. Tackar! Visst är det kul med riktig pizza? Kommer aldrig mer kunna göra sån där svampig botten med svettig fyllning som föräldrarna gjorde när man var yngre. Hoppas det blev nåt gott i köket nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s