Gråväder

Standard

Gäsp…idag är det riktigt gråväder.

Jag har ägnat dagen åt att plocka med min lilla boksamling. Sortera, damma och ställa upp i hyllorna. Efter att ha haft hela vardagsrumsgolvet fullt med böcker i en dryg vecka känns det som jag har fått enorma ytor att röra mig på. Man vänjer sig snabbt!

Det blev inga lussebullar bakade idag. Mina skärsår från gårdagen gör rätt ont och jag hade ingen lust att gräva ner fingrarna och såren i deg. Det får bli nästa helg istället.

I morgon bär det av till Stockholm. Det är dags att hålla kurs igen och när jag kommer tillbaka ska jag bege mig direkt till Bokens dag. Eller kanske snarare Bokens kväll – med tanke på att det hela börjar kl 19. Så det blir en lång dag i morgon. Och bloggen får klara sig utan mig till på tisdag.

Ha en fin start på veckan alla bloggisar!

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

9 responses »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s