Snön faller

Standard

Det snöar ute. Och inte nog med det – snön ligger kvar.

Jag har rostat lite kastanjer och ofelbart snurrar ”Chestnuts roasting on an open fire, Jack Frost nipping on your nose” i huvudet. Brasan brinner stillsamt (fast kastanjerna rostade jag i ugnen), snön faller, jag dricker rödvin och imiterar en elefant när jag snyter mig i min stooooora näsduk. Även om det är trist att vara förkyld så är det en rätt OK kväll ändå.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

6 responses »

  1. Tyvärr har vi ingen öppen spis längre. Vi hade det i vår första gemensamma lägenhet och det var väldigt mysigt. Här är det vin och choklad. Tyvärr har det börjat svida oroväckande mycket i min hals…
    Kram och ha en fortsatt bra kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s