Pannlampa

Standard

Tänkte passa på att suga ut det sista av grillsäsongen och grilla lite kyckling till middag. Säsong och säsong, förresten….när man har grillen under tak på altanen går det ju faktiskt att grilla året runt. För oss brukar det snarare bli så att när gasoltuben tar slut på hösten/vintern så blir det ingen ny tub förrän det är vår igen. Så lite säsong är det nog iaf.

Grill under tak eller inte – en liten detalj glömde jag bort. Mörkret. Jag får nog be 17 att gräva fram sin pannlampa till det är dags att börja grilla. I mörkret är ju alla katter grå och risken finns väl att all kyckling är rå också 😉 Och ”kycklingsjuk” har jag varit en gång 1983. Det gör jag INTE om – så det är bäst att leta fram pannlampan.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

7 responses »

  1. Minns en campingplats i La Londe. En härlig sommarkväll och vi åt pizza. Den tillagades ute på en marmorbänk som en mus spatserat över sekunderna innan… Sedan drar jag inga detaljer!

  2. Vi har också grillat, det är som du säger, med inglasad altan så kan man ju grilla både nu och då, men det är ju det där med mörkret. Guben satte faktiskt upp en liten lampa precis vid grillen, så nu ser han vad han gör!!!
    Musiken som jag vaknar till är ifrån en MIDI-sida på internet och det står ”now we are free”, det är sån där skön musik som man egentligen skulle vilja somna till, men den är snäll att vakna till också!!
    Kramizzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s