Åldersnoja

Standard

Kom på mig själv med att stå och läsa på en burk med ”Age defense night cream” i en butik häromdagen. Jag t o m öppnade burken (aber natürlich – det var en burk märkt ”Prova gärna”) och sniffade lite försiktigt i den, tog så en liten klick och smörjde in på handryggen för att se hur de uppförde sig på mig. Och tänkte sedan att ”det är snart dags att köpa nytt, ska nog testa den då”.

Åldersnoja kanske? Åren går – födelsedag i antågande, helt plötsligt kommer jag att vara närmare 50 än 40….

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

9 responses »

  1. Var ålder har sin charm. En rynka hit eller dit, däremot så är det härligt att smörja in sig, man känner sig ju onekligen fräschare.
    Kramizzzz

  2. Age Defence cream? låter nästan som något från Harry Potter. han gick ju i en kurs som heter Defence Against the Dark Arts. Är väl ungefär samma sak…

  3. Visst är det skrämmande hur man liksom sugs med!? Apropå Omega3, jag tar en matsked Linfröolja varje morgon, bra mycket billigare än alla Omega3preparat. Men det smakar skit. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s