Stay ups

Standard

På lördag ska jag och Kärleken på en middag, modell lite ”finare”. Det är jobbigt – dels måste jag ta på mig kjol/klänning, dels måste jag uppföra mig 😀 Inte helt lätt….Jag får väl ta med mig Mrs Structure hem från jobbet på fredag och lämna Prudie kvar över helgen. Låter lite trist, men det är nog enda sättet att ro det hela i land, tror jag.

Idag har jag varit och införskaffat stay-ups – nejnejnej, middagen omfattar inte sova-borta-på-hotell-med-vuxenmys (tyvärr….). Det är bara så att jag inte klarar av att ha strumpbyxor på mig. Det går bara inte. Så om jag ska vara finklädd med kjol/klänning och nylonstrumpor måste det vara stay-ups.

När jag betalade mitt strumppaket (149 kronor – rena rånet för ett par strumpor, tycker jag!) fick jag ett litet tips som jag aldrig hört förut. Så varför inte upplysa iaf den kvinnliga delen av mina bloggisar om detta?
Man ska aldrig, aldrig använda bodylotion på benen samma dag som man tänker ta på sig stay-ups. Bodylotion förstör nämligen resåren och så får man gå omkring med strumporna nerkorvade runt fotknölarna. Och det är ju inget kul….
Det här kanske var allmänt känt bland alla, men jag hade inte hört det förut. Så varför inte passa på att sprida lite kunskap i detta oerhört angelägna ämne 😉

Man lär sig något nytt varje dag 🙂

Dessutom har jag skapat en ny kategori för mina inlägg idag – Värdelöst vetande 🙂

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

6 responses »

 1. Jag kan inte heller ha strumpbyxor. Bara jag tittar på dem så går de sönder. Min väninna använder fingervantar när hon trär på sig sina för att inte riskera fastna med naglarna… Men jag vägrar bara att använda dem. Det går inte. En strumpbyxeförbannelse vidlåter mig sedan århundraden. Japp. Lycka till!

 2. Fettet väller över kanterna dom få gånger jag testat stay ups. Gillar inte strumpbyxor heller, dom kliar så förbaskat.
  Jag med hade en kategori som hette värdelöst vetande. Nu letar jag upp dom inläggen och lägger dom på allmänt för det finns inget värdelöst vetande. Som nu t.ex, mycket bra tips om strumporna.
  Ta genast bort den kategorin! 🙂

  Ha en festlig lördag!
  Kramar 🙂

 3. Det var ett bra vetande tycker jag, alltid får man lära sig något nytt. Att använda kjol är inte min melodi, jo om det är sommar så att man kan vara barbent, annars är det byxor som gäller. Strumpbyxor och jag går inte ihop, stay ups har jag prövat en gång, men tycker inte att det var någon höjdare.
  Men du ska se att ni kommer att få det supertrevligt nu bara för att strumporna var så dyra och för att du måste ha kjol!!!!
  Kramizzzz

 4. ska lägga det i minnet, man vet aldrig när kunskapen behövs! Själv tycker jag att värdelöst vetande är otroligt intressant och stimulerande!

 5. Strumpbyxor eller stay-ups ingår inte direkt föremål som ingår i klädsel. Sist jag använde kjol var på min brors yngsta sons dop och han är nu 12. Om jag kan undvika kjol eller klänning så gör jag verkligen det. Vet inte varför men jag gillar inte att ha det på mig känner mig instängd.
  Ha en skön dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s